Priprava gradiva NUK za razstave in snemanja

 

posebno obvestilo
posebno obvestilo
Naročilo bo izvedeno po prenehanju ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa covid-19.

 

dekorativna slikaNUK omogoča izposojo gradiva iz svoje zbirke za razstave in druge prireditve ter za snemanja izobraževalnih in informativnih oddaj. 

 

Snemanje gradiva

Na osnovi pisne naročilnice bodo naši strokovni sodelavci v sodelovanju z avtorjem prispevka pripravili ustrezno gradivo in prostor ter predlagali datum snemanja. Pripravo gradiva in najem prostora za snemanje zaračunamo po veljavnem ceniku storitev NUK. Naročilnico vsaj sedem dni pred začetkom snemanja posredujte po pošti, elektronski pošti ali faxu. Kontaktni podatki za pošiljanje so navedeni na naročilnici.

 

Izposoja gradiva za razstave

Za razstave izposojamo samo bibliografsko obdelano in ustrezno opremljeno gradivo. Gradivo ne sme biti poškodovano oziroma mora biti restavrirano. Da bi zagotovili te pogoje, vas prosimo, da nas glede izposoje gradiva za razstavo kontaktirate vsaj 14 dni pred dogodkom po elektronski pošti (izposoja@nuk.uni-lj.si). Po pregledu gradiva, ki si ga želite izposoditi, bomo pripravili reverz in vam ga posredovali v podpis. Gradivo lahko prevzamete zgolj osebno, v prostoru za vpis in izposojo (pritličje, soba 4).  

 

Kontakt

kontakt
kontakt
T: (01) 2001 176
F: (01) 4257 293
E: info@nuk.uni-lj.si
Narodna in univerzitetna knjižnica
Turjaška 1
1000 Ljubljana

Cenik storitev NUK