EODOPEN - vaš predlog za digitalizacijo gradiva

Slika je v obliki kroga na kateri si od zgoraj navzdol sledijo naslednji elementi: evropska zastava, logotip projekta EODOPEN, napis »eodopen.eu« in slogan »Odprimo skrito znanje!«Vaš predlog za digitalizacijo gradiva

V okviru projekta EODOPEN želimo ustvariti 15 000 enot digitalno dostopnega gradiva iz 20. in 21. stoletja. Gradivo želimo uporabnikom ponuditi v različnih formatih in zagotoviti dostopnost gradiva tudi uporabnikom mobilnih naprav ter slepim in slabovidnim osebam.

Če bi želeli publikacijo, ki v digitalizirani obliki v katalogu NUK še ni na voljo, vnesite podatke o gradivu v spodnji obrazec. Vaš predlog bomo obravnavali v dogovoru z nosilci avtorskih pravic za navedeno delo. O možnosti digitalizacije predlaganega gradiva vas bomo obvestili na navedeni elektronski naslov.

Oglejte si dela, ki smo jih že digitalizirali v okviru projekta EODOPEN.

S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da Narodna in univerzitetna knjižnica posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom obveščanja o izvedeni digitalizaciji predlaganega gradiva. Privolitev lahko kadarkoli prekličete s sporočilom na elektronski naslov nuk@nuk.uni-lj.si.

Slika prikazuje logotip na katerem je na desni strani zastava Evropske unije in levi strani besedilo: Sofinancira program Evropske unije Ustvarjalna Evropa.