Vodeni ogledi knjižnice

Vodeni ogledi knjižnice za skupine

Če bi želeli spoznati našo knjižnico, se lahko dogovorite za voden ogled knjižnice, ki ga organiziramo za skupine. Seznanili vas bomo z zgodovino NUK, spoznali boste naše storitve ter uživali ob pogledu na arhitekturno mojstrovino, ki jo je ustvaril Jožef Plečnik. Vodeni ogled knjižnice za skupine do 25 oseb trajajo približno 40 minut oziroma po dogovoru.

Naročila za oglede sprejemamo po elektronski pošti na spodnje kontakte, in sicer najmanj teden dni pred želenim datumom ogleda. Prosimo vas, da v sporočilu navedete naslednje podatke:

  • ime organizacije,
  • ime vaše kontaktne osebe,
  • telefonsko številko in naslov e-pošte kontaktne osebe,
  • želena datum in ura ogleda,
  • število udeležencev,
  • jezik, v katerem naj bi potekalo vodenje,
  • v primeru protokolarnega obiska ime in priimek gosta oziroma gostov.

Prek e-pošte vam bomo sporočili datum in uro ter ime strokovnega sodelavca knjižnice, ki vas bo popeljal po knjižnici. Prosimo, da se na dan ogleda ob dogovorjeni uri zglasite v recepciji knjižnice (pritličje desno).

Vodeni ogledi knjižnice za posameznike

Enkrat mesečno organiziramo tudi vodene oglede knjižnice, ki se jih lahko udeležijo posamezniki. Za udeležbo vnaprejšnja prijava ni potrebna, zglasite se v recepciji knjižnice, kjer vas bo čakal strokovni sodelavec knjižnice. Vodenje poteka v slovenskem jeziku.


Termini vodenih ogledov knjižnice za posameznike

17. februar 2016

sreda

16.00

22. marec 2016

torek

11.00

14. april 2016

četrtek

11.00

18. maj 2016

sreda

16.00

14. junij 2016

torek

11.00

22. september 2016

četrtek

11.00

19. oktober 2016

sreda

16.00

17. november 2016

četrtek

11.00


Opozorilo: V času, ko je knjižnica odprta za uporabnike, fotografiranje prostorov ni dovoljeno. Razglednice z motivi NUK in drugo zanimivo gradivo, ki ga izdaja knjižnica, lahko kupite v Prodajalni NUK v recepciji knjižnice. Vodenih ogledov ne organiziramo za skupine turistov.

Za morebitne dodatne informacije se lahko obrnete na kontaktni osebi:

Style Switcher

Colors

Layout

Patterns